Warning: The magic method InvisibleReCaptcha\MchLib\Plugin\MchBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /var/www/clients/client24735/web40412/web/wp-content/plugins/invisible-recaptcha/includes/plugin/MchBasePublicPlugin.php on line 37
Hout laten frezen? - Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hout laten frezen

Hout kan worden bewerkt tot prachtige dingen. Meubels, wandborden, speakers of zelfs een gegraveerde broodplank: de opties zijn eindeloos. Wilt u hout laten frezen? Dit kan bij mij, Hans van Gorcum van Speaks Freeswerk. Met een computergestuurde CNC freesmachine maak ik uw ontwerp werkelijkheid!

Plankje Speaks Audio

Berglandschap in massief hout

Houten broodplank graveren

Broodplank gegraveerd

Frezen met een CNC freesmachine

De eerste stap in het proces van hout laten frezen, is het maken van een digitale tekening. Samen met u bespreek ik het ontwerp, zodat ik precies weet hoe u wilt dat uw creatie eruit komt te zien. Vervolgens geef ik op de tekening aan hoe de computergestuurde freesmachine zijn werk moet gaan doen. Het resultaat is een perfect gefreesd ontwerp!

Wat kan ik uit hout laten frezen?

Natuurlijk bent u benieuwd wat u allemaal uit hout kunt laten frezen. Daar kan ik eigenlijk heel kort over zijn: alles wat u maar wilt! Het enige waar u rekening mee moet houden is dat het ontwerp een maximale oppervlakte van 60×11 cm kan hebben, met een maximale dikte van 6 cm. Een greep uit de verschillende opties:

  • Houten labels
  • Naamborden voor uw bedrijf
  • Decoratieve wandborden
  • Speakers
  • Klokken
  • Bouwpakketten
  • Gegraveerde broodplanken

Uiteraard is het ook mogelijk om een geheel eigen ontwerp uit hout te laten frezen. Aan de hand van een digitale tekening (bij voorkeur een vectorafbeelding, zoals .svg, .eps, of .dxf) kunnen we uw ontwerp tot leven wekken. Bekijk voor meer informatie de aanleverspecificaties.

Uw ontwerp uit hout laten frezen

Wilt u weten hoeveel het kost om uw ontwerp uit hout te laten frezen? Dat is lastig te zeggen: de prijs van het freeswerk is namelijk afhankelijk van het materiaal, de grootte, de benodigde handelingen en de aantallen. Daarom wordt de prijs altijd vooraf in overleg met u bepaald. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op en laat uw hout frezen bij Speaks Freeswerk!

Meetlat voor bier brouwen

bonbon schaaltje

Raamhanger abstract

Raamhangers in eiken

Logo in Eiken

Massief houten schaal van Afrikaans hout