Freeswerk uitbesteden

CNC freeswerk uitbesteden bij een professional, dat kan bij mij. Het frezen met de CNC machine wordt door Speaks vooral ingezet voor de productie van de op maat gemaakte speakers, maar ik kan er ook uw projecten mee uitvoeren. Voor de luidsprekers die ik maak gebruik ik een computergestuurde CNC freesmachine die enorm veelzijdig is. Door de uitgebreide opties van deze machine kan ik deze ook inzetten om in opdracht freeswerk uit te voeren. Hebt u een origineel of leuk ontwerp en wilt u hiervan het freeswerk uitbesteden? Ik kan uw ontwerp uitfrezen in massief hout, kunststof, aluminium of RVS. De keuze is geheel aan u!

CNC frezen van allerlei materialen

Ik gebruik CNC frezen voornamelijk voor de bouw van speakers. De eerste stap die ik tijdens het bouwproces zet is het maken van een digitale tekening. In deze tekening kan ik heel nauwkeurig aangeven waar de luidsprekers in het hout moeten komen en hoe diep ze in het hout verzonken moeten worden. Ook de schroefgaten worden voorgeboord door de freesmachine.

Voorbeelden van uitbesteed freeswerk:

Meetlat voor bier brouwen

bonbon schaaltje

Raamhanger abstract

Uw ontwerp of bedrijfsnaam CNC laten frezen?

De opties voor CNC frezen zijn bijna eindeloos, zolang het ontwerp een maximale grootte heeft van 60×110 cm en een maximale dikte van 6 cm. Of u nu uw bedrijfsnaam op een naambord wilt, houten labels, een gegraveerd logo of kroonlijsten voor uw woning, het kan allemaal. Hebt u zelf een ontwerp waarvan u het CNC freeswerk uitbesteden wilt, dan kunnen we aan de hand van een digitale tekening (bij voorkeur een vectorafbeelding, zoals .svg, .eps, .dxf) uw ontwerp omzetten naar bewegingen van de freesmachine. De prijs van het freeswerk is afhankelijk van het materiaal, de grootte, de benodigde handelingen en de aantallen en wordt altijd vooraf in overleg bepaald. Neem direct contact op om de mogelijkheden van freeswerk uitbesteden door te nemen.